Zing met Cantabilé

Algemeen 354 keer gelezen

VEGHEL | Cantabilé is een gemengd koor dat al ruim 25 jaar bestaat. Het koor heeft momenteel vijfentwintig leden, variërend in de leeftijd van 56 tot 92 jaar. Daaruit blijkt maar weer dat men nooit te oud is om te zingen. Op zondag 19 mei treden ze vanaf 14.00 uur op in het Wijnu gebouw. De entree is gratis.

En zingen doen de leden van Cantabilé graag. Met een gevarieerd repertoire van bekende Nederlandse liedjes, Duitse schlagers of Engelstalige nummers verzorgen zij regelmatig optredens in verzorgingshuizen en uiteraard zijn zij een graag geziene gast bij Wijnu.
De naam Cantabilé is afgeleid van cantare, het Italiaanse woord voor zingen. "En dat", aldus koorlid Adri Wolters, "Is wat wij nog heel lang willen doen. Het koor staat onder leiding van Annemarie van de Laar. Komt u het koor versterken en samen met ons de sterren van de hemel zingen? Cantabilé is nog op zoek naar nieuwe, enthousiaste leden", aldus Adri.
De repetitie is elke dinsdag om 13.15 uur in het Wijnu gebouw. Voor meer informatie neem contact op met Adri Wolters: 366321.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant