Afbeelding
Foto: YANi

Wie Is De Mol-winnaar in De Blauwe Kei

Kunst en cultuur 481 keer gelezen

VEGHEL | Ruben Hein komt op vrijdag 17 mei naar Theater De Blauwe Kei. Met zijn eerste solovoorstelling Boventoon, een muziekvoorstelling vol prachtige muziek en humoristische verhalen, staat hij om 20.15 uur in de Podiumzaal op de Noordkade in Veghel.

Zanger, pianist en songwriter Ruben Hein staat bekend om zijn warme stemgeluid en doorvoelde pianospel. Het grote publiek kent hem onder andere van zijn deelname aan de tv-programma's Linda's Zomerweek en Wie Is De Mol?. Voor zijn laatste album Groundwork Rising sloot Hein zichzelf op met enkel een rammelende, rode piano. Op zoek naar zijn muzikale basis. Maar waar ligt die basis? Ligt die in de muziek die zijn ouders hem voedden? Bij de piano of zijn stem? Of toch bij zijn eerste schreden als optredende muzikant op een Duitse cruiseboot? Het is een lang verhaal en hij vertelt het graag zelf. 'Zijn pianospel is telkens verbluffend met grillige akkoorden die plots in harmonie gaan en dan weer uit elkaar zwieren', aldus het NRC.

Kaarten
Kaarten voor Ruben Hein kosten 20.10 euro (inclusief een drankje) en zijn te reserveren via www.blauwekei.nl, telefonisch via 0413-342555 of aan de theaterkassa op werkdagen tussen 13.00 uur en 17.00 uur. Meer informatie op: www.blauwekei.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant