Aram Pusters. (Foto: Pion Steeg)
update

1C: Juliana'31 kampioen: TOP gaat nacompetitie in

Voetbal 861 keer gelezen

UDPATE: Juliana'31 won met 3-1 van SC 't Zand en is daarmee kampioen in de eerste klasse C. TOP gaat de nacompetitie in.

OSS | Sv TOP kende zondagmiddag om 12.00 uur (verzet door de KNVB) geen moeite met Alverna. De Ossenaren wonnen met 4-1 en moeten nu afwachten wat koploper Juliana'31 doet tegen SC 't Zand. Die wedstrijd begint om 14.30 uur en bij minimaal een gelijkspel zijn de Maldenaren kampioen in de eerste klasse C.

De openingsgoal op het Osse kunstgras was opmerkelijk. De scheidsrechter was onbedoeld de assistgever van de 1-0 van Aram Pusters. Bij het uitverdedigen schoot een speler van Alverna de bal namelijk tegen de arbiter aan. In de 43ste minuut verdubbelde Anwar Tuithof de 2-0. Maar vlak voor rust was het Jari van Ginkel met de 2-1 en de 3-1 van Mees Linders. Spektakel in het slot dus.
In de tweede helft kwam TOP niet meer in de problemen. Het liep via opnieuw Pusters nog uit naar de 4-1. "Alverna is zeker geen slechte ploeg. Maar het verschil vandaag zat 'm in het scorend vermogen", aldus TOP-trainer Chris van den Dungen.

TOP - Alverna. (Foto: Pion Steeg)
Jeffrey Vendrig. (Foto: Pion Steeg)
Gijs Appeldoorn en Metin Alkir. (Foto: Pion Steeg)
Franck Nzogning en Chris van den Dungen. (Foto: Pion Steeg)
Tobi Steeg en Stefano Verburg. (Foto: Pion Steeg)