Afbeelding
Foto: Jerry Immers

Stagediven jong geleerd op Rock Am Ringoven

Algemeen 1.065 keer gelezen

MARIAHEIDE | Rock Am Ringoven beleefde zaterdag misschien wel de mooiste editie ooit. Wat een plezier hadden de bezoekers met bands als Tawney Brothers en Groovebloedig, wat hebben ze gelachen met de All Star Wedding band en wat is er gesprongen met Prinz Klauz. Het hoogtepunt was voor veel kinderen het optreden van de Hippe Gasten. Stagediven vanaf het podium, het werd de kinderen zaterdag geleerd.

De Hippe Gasten waren op de Maria ter Heide school geweest, om de Heise kinderen de grondbeginselen van rock bij te brengen en zaterdag ging de hele school naar het festivalterrein. Meezingen met het nummer Tonnie van Tegenover ging goed en de tongbreker 'stug stil stok stijf staan' ging vloeiend.

Rock Am Ringoven was later op de dag natuurlijk vooral gevuld met nog meer gezellige mensen die ook bijna allemaal bleven hangen of swingen tot de laatste noot van Prinz Klauz gespeeld werd.

Brak, maar met een heerlijk hoofd vol mooie indrukken, begonnen de buurtbewoners zondagochtend aan het opruimen van alle overblijfselen van een geslaagde zevende editie van Rock Am Ringoven.  Bertje's Wij is inmiddels weer een voetbalveldje. De foto's van zaterdag zijn te zien op: www.rockamringoven.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant