Geel-Zwart doet zich tekort in en tegen Rosmalen

Sport 379 keer gelezen

VEGHEL | De wedstrijd Rosmalen Dames 1 - Geel-Zwart Dames 1 stond afgelopen zondag op het programma. Rosmalen, de nummer twee van de ranglijst, had het enorm lastig tegen het veel lager geklasseerde Geel-Zwart. De Veghelse hockeysters hadden recht op een puntje, maar dat kwam er niet. Rosmalen won moeizaam met 2-1.

Net zoals de afgelopen weken ging Geel-Zwart weer super van start. De thuisploeg had maar bar weinig te vertellen. De Veghelse dames vergaten zich echter te belonen. Door een foutje in de Veghelse defensie kwam Rosmalen, tegen de verhouding in, op voorsprong. Het antwoord van Geel-Zwart liet niet lang op zich wachten. Het was Anne Biemans die de gelijkmaker maakte uit de eerste strafcorner van de wedstrijd. De wedstrijd ging met een 1-1 de rust in.

Lege handen
In de tweede helft wisten beide ploegen kansen te creëren, maar het was het Rosmalen dat er met de drie punten vandoor ging. De nummer twee van de ranglijst scoorde één keer. Het was daarna erg spannend. Geel-Zwart was beter, gevaarlijker en had recht op een puntje. De bal wilde er echter niet in en dus bleven de Veghelaren met lege handen achter.

Gevarenzone
Volgende week speelt Geel-Zwart de laatste uitwedstrijd tegen Best Dames 1. Nog steeds moeten ze ergens punten zien te pakken om uit de gevarenzone te komen. Op 2 juni staat de laatste wedstrijd op het programma, thuis tegen Venlo Dames 1.