Afbeelding

Biljartvereniging Krijt Op Tijd organiseert Pieperz-cup toernooi

Sport 384 keer gelezen

VEGHEL | Op dit moment is het jaarlijkse teamtoernooi 'Pieperz-cup' in volle gang. Biljartvereniging Krijt Op Tijd organiseert dit jaarlijkse toernooi (voorheen De Stapperij-cup) in haar eigen clublokaal aan de Franciscanessenlaan in Veghel. Zo'n veertien teams, bestaande uit drie spelers en met klinkende namen zoals De Frotters, Telefoon voor Ad van Dongen en Billiard Wizards, nemen deel aan het toernooi. Elk team speelt de toernooi-wedstrijden in drie spelsoorten; libre, bandstoten en driebanden.

Op dinsdagavond 28 mei worden de laatste kwalificatiewedstrijden gespeeld tussen de vier beste teams uit het toernooi. Het belooft een ongelooflijk spannende finaleronde te gaan worden, gezien het hoge niveau van biljarten wat tot op heden op het groene laken kon worden vertoond.
De grote finale tussen de nummers 1 en 2 wordt op woensdagavond 29 mei gespeeld, aanvang 20.00 uur.
Belangstellenden en supporters zijn van harte welkom in het clublokaal van Krijt Op Tijd aan de Franciscanessenlaan in Veghel.
Voor actuele standen en meer informatie check de website van Krijt Op Tijd bezoeken: www.krijt-op-tijd.nl

'Vette' naamgever
Naamgever van de Pieperz-cup is (uiteraard) Friettent Pieperz. Hoewel eigenaar Ton Verhoeven zelf geen biljarter is, heeft hij als betrokken Veghelaar en sport- en spelliefhebber, Krijt Op Tijd mede ondersteund met de inrichting van het nieuwe clublokaal. Voor de volgende editie van de Pieperz-cup heeft Ton beloofd een sterk eigen Pieperz-team te gaan formeren.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant