Afbeelding

Vaderdag Vlooienmarkt op de Markt

Algemeen 1.256 keer gelezen

VEGHEL | Op de Markt in Veghel vindt op zondag 16 juni de traditionele jaarlijkse Veghel Vaderdag Vlooienmarkt plaats. De kraamverhuur loopt goed via het nieuwe online inschrijfsysteem. Ook wordt nu duidelijk dat er naast de verkoop van tweedehands spullen op die dag nog meer te beleven is. Het wordt een gezellig evenement met in deze editie speciale aandacht voor 'kids-activiteiten'.

Dit jaar kan iedereen zijn kraam huren via shop.gildeveghel.nl. Online reserveren biedt veel voordelen: als kraamhuurder zie je welke kramen beschikbaar zijn en kun je zelf kiezen waar je wil staan. Ook vind je op de site de plattegrond en de kraamverhuurvoorwaarden. Na je betaling met iDEAL ontvang je meteen een bevestiging per mail of sms. Erwin Oonk van de Vlooienmarktcommissie is er blij mee: "We krijgen veel positieve reacties op deze manier van reserveren. Via onze Nieuwsbrieven houden we alle kraamhuurders op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. We hebben het terrein slim ingedeeld en hebben daarom veel mooie plekken waarvan er nog enkele beschikbaar zijn. Nog een tip: als je met meerdere kramen naast elkaar wil staan, dan kun je die het beste samen bestellen."
Ieder jaar bekijkt de Vlooienmarktcommissie wat nog beter kan ten opzichte van voorgaande jaren. "Dit jaar hebben we veel leuke activiteiten voor kinderen. Die hebben we op een andere mooie én betere plek gezet, namelijk op de Markt in het zicht van de terrassen. We hebben de welbekende 'gratis ranja-bar', een schminkploeg, onze ballonnen-clown en een groot springkussen waar kids onder toezicht van de Scouting hun gang kunnen gaan. De Scouts zijn bovendien actief met een eigen doe-activiteit", laat Antoine de Visser namens de organisatie weten.
De Veghel Vaderdag Vlooienmarkt trekt ieder jaar veel bezoekers: verzamelaars, snuffelaars, koopjesjagers en mensen die houden van 'een gezellig dagje uit'.
Er is ook muziek. Over het marktterrein lopen blaaskapellen en 's middags treedt Pasta op. De markt is vanaf 09.00 uur open, de entree bedraagt drie euro per persoon. Kinderen tot 12 jaar gratis.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant