Afbeelding

Gaan de tuindeuren van het Autismecafé open?

Algemeen 579 keer gelezen

VEGHEL | Het Autismecafé in Veghel gaat maandag 27 mei voor de zevende keer open. De lente is in volle gang en de organisatie hoopt dat er eind mei de mogelijkheid is om de tuindeuren van het PieterBrueghelHuis open te zetten, zodat bezoekers ook buiten van een kop koffie kunnen genieten.

Ook deze avond is er weer volop gelegenheid om te ontmoeten, spelletjes te spelen en ervaringen uit te wisselen. Voorop staat dat de bezoekers ook nu weer een plek kunnen vinden waar ze zonder uitleg zichzelf kunnen zijn.

Achter de schermen wordt nagedacht over een nieuwe thema-avond. Hiervoor kan de organisatie de hulp van bezoekers goed gebruiken. Heb je zelf ideeën voor het Autismecafé of voor een thema-avond, ga dan eens in gesprek met een van de organisatoren. Of deel ze op de Facebookpagina @Autismecafemeierij.

Mensen van 18 jaar en ouder met autisme en hun naasten uit Boekel, Landerd, Uden, Meierijstad en Bernheze zijn op 27 mei welkom vanaf 19.30 uur in het PieterBrueghelHuis, Middegaal 25 in Veghel.
Later komen of wat korter blijven is geen probleem. De organisatie hoopt dat het weer een mooie avond mag worden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant