Afbeelding

Wittern viert vijfjarig bestaan met jubileummenu

Algemeen 1.127 keer gelezen

VEGHEL | Restaurant Wittern op de Noordkade in Veghel bestaat vijf jaar. Om dit te vieren lanceren ze van woensdag 5 juni tot en met zondag 9 juni een jubileummenu. Reserveren kan via www.wittern.nl.

Het jubileummenu bestaat uit twee delen. Bezoekers kunnen allereerst gebruik maken van de lunchmogelijkheid. Voor 8.75 euro geniet men van een broodje beenham met gebakken champignons, ui en pepersaus.
Aanschuiven voor een diner kan van woensdag 5 juni tot en met zondag 9 juni ook. Voor 19.50 euro serveren ze bij Wittern een driegangenmenu. Als voorgerecht kan men kiezen uit carpaccio (met truffelmayonaise, pitten en Parmezaanse kaas) of huisgemaakte garnalenkroketten (met cocktailsaus en salade).
Bij het hoofdgerecht is er een vlees- en visgerecht. Men kan kiezen uit een varkenshaas ingerold in spek met een groentemix en champignonsaus of uit zalm met een groentemix en beurre blanc. Ook qua desserts zijn er twee keuzes. Of de dame blanche (vanille parfait, witte chocolade en pure chocolade schuim en saus) of monchou. Voor iedereen staat er een gratis glaasje bubbels klaar.
Wittern Restaurant op de Noordkade is van woensdag tot en met zondag geopend vanaf 12.00 uur. De keuken is open tot en met 21.30 uur. Meer informatie op: www.wittern.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant