KBO voorzitter Brabant Leo Bisschops feliciteert
KBO voorzitter Brabant Leo Bisschops feliciteert Foto's: Piet Peters

Diny van Eijk vorstelijk onthaald als 2000e lid Wijnu

Algemeen 1.518 keer gelezen

VEGHEL - Een volkomen verrassing voor Ton en Diny van Eijk toen ze lid werden van senioren vereniging Wijnu in Veghel. Ton lidnummer 1999 en bij Diny rammelde de alarmbel voor het 2000e lid. Alle reden om deze Veghelaren eens mooi in het zonnetje te zetten.

Ceremoniemeester Louis van Veghel ontving de limousine die exact om 14.00 uur voor de deur van het clubgebouw aan de Wilgenstraat 15 stopte. Binnen was de zaal volgestroomd en was er gebak en koffie. Toespraken van Wijnu/KBO Veghel  voorzitter Leo van Asperen en KBO voorzitter Brabant Leo Bisschops die werd vergezeld door penningmeester Wim van Erp. Mooie woorden van beide heren waar Bisschops de twee figuurlijk het hemd van het lijf vroeg.



Wijnu voorzitter Leo van Asperen feliciteert Diny van Eijk met haar lidmaatschap met een symbolische bloem naar het bloemstuk wat in het midden staat (niet zichtbaar). Echtgenoot Ton van Eijk (r) ziet het gebeuren

Bouwen
Diny van Eijk Vonk en Ton Van Eijk zijn volbloed Veghelaren. Wegens het werk van Ton als beleidsmedewerker bij de gemeente Beuningen daar geruime tijd met hun twee zonen gewoond. Inmiddels weer woonachtig  in Veghel op De Scheifelaar. Ton zijn broers wonen bijna allemaal in Veghel en vader Van Eijk was daar vroeger Politieagent. "We hebben lange tijd in Beuningen gewoond daar bouw je dan een vriendengroep en kennissen op. Daar gaan we nu in Veghel aan bouwen, waar we natuurlijk onze families hebben en roots liggen. Daar is Wijnu een leuke aanzet toe" ,wist Ton te zeggen. Echtgenote Diny knikte instemmend, waar bloemen en vele felicitaties volgden.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant