Afbeelding
Foto: Bart Heesen

Zuster Motor: intense voorstelling die de Walsmalerij laat galmen

Algemeen 430 keer gelezen

VEGHEL | "Een indrukwekkende voorstelling", laat een bezoeker vlak na de voorstelling weten. "Een fantastische acteur, die maakt dat het verhaal echt binnenkomt. Het raakte me", aldus een ander. De voorstelling Zuster Motor in De Walsmalerij op de Noordkade valt duidelijk in de smaak. 

"Geweldig hoe die betonnen ruimte van de Walsmalerij een keer gebruikt wordt om een stem te laten galmen", vertelt een bezoeker vol enthousiasme. De reacties van het publiek na de eerste reeks voorstellingen van Zuster Motor zijn bijzonder lovend. Het Groote Hoofd heeft met de Vlaming Koen Janssen en de Veghelse Sara Robben een prachtige combinatie op het toneel staan. Hun stemmen en persoonlijkheden vullen elkaar wonderwel aan. En waar de Walsmalerij vaak een vervelend galmende ruimte is, past hij nu precies bij de aanklacht die ze samen uitschreeuwen. Want waarom heeft dit meisje niet gewoon zichzelf kunnen zijn? Acteur Koen Janssen en de Veghelse Sara Robben krijgen volop applaus.

Zuster Motor is nog te zien tot 9 juni. Kaartjes zijn te koop via de website van de Blauwe Kei of aan de kassa bij de Walsmalerij.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant