Geel-Zwart zwaait Sarah-Elisa, Demi en Marlou in stijl uit

Sport 1.123 keer gelezen

VEGHEL | Geel-Zwart Dames 1 heeft afgelopen zondag de laatste wedstrijd van het seizoen met 2-1 gewonnen. Inge van Kessel maakte in de absolute slotfase de winnende treffer. Door de overwinning op Venlo zijn de Veghelse hockeysters geëindigd op een negende plek.

Uit werd er nipt verloren met 3-2 en zondag werd het weer spannend. Veel kansen waren er in het eerste bedrijf niet. Beide teams stonden verdedigend goed.

Schitterende variant
Na rust brak Julie van Roosmalen de ban. Op aangeven van Anne Biemans rondde ze een schitterende strafcorner variant af. Venlo ging op zoek naar de gelijkmaker en die viel al vrij snel. De wedstrijd leek uit te draaien op een gelijkspel, maar daar dacht Inge van Kessel anders over. De talentvolle Inge liep zich slim vrij, kreeg de bal aangespeeld en maakte het cool af. Met nog twee minuten op de klok besloten de gasten alles of niets te spelen. Dat leverde één echte grote kans op, maar die inzet werd geweldig gekeerd door keepster Marlou van Essen. Zodoende wist Geel-Zwart Dames 1 op de laatste Super Sunday van het jaar de punten in Veghel te houden.