Informatieavond Veghel Wandelt over Vierdaagse

Algemeen 416 keer gelezen

VEGHEL | Veghel Wandelt heeft op dinsdagavond 11 juni een korte informatieavond. Tijdens deze bijeenkomst wordt de laatste info gegeven over de Vierdaagse van Nijmegen.

Waar staan dit jaar de verzorgingsposten? Dat soort informatie wordt gedeeld. Ook worden de buttons van 2019 uitgedeeld. De koffie/thee staan klaar en de start is om 19.30 uur bij De Stapperij in Veghel. Men zich op deze avond nog aanmelden.

Veghel Wandelt is tijdens de Vierdaagse van Nijmegen van 16 juli tot en met 19 juli, elke dag aanwezig op de bekende verzorgingsposten op 10 kilometer voor de finish, in Bemmel, Beuningen, Groesbeek en Malden, waar men kan genieten van een kopje koffie, thee, bouillon, broodje, snoepje, fris of water en natuurlijk de Brabantse gezelligheid.

De kosten voor deelname aan Veghel Wandelt zijn 15 euro voor vier dagen verzorging, inclusief een button van Veghel Wandelt 2019. Men kan zich ook aanmelden op de website www.veghelwandelt.nl.

Het team van Veghel Wandelt verzorgingsposten kijken er naar uit om er voor iedereen weer een geweldige Nijmeegse Vierdaagse 2019 van te maken.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant