Het Strandbal Festival is in hetzelfde weekend als Zand en Zo.
Het Strandbal Festival is in hetzelfde weekend als Zand en Zo.

Strandbal Festival keert ook dit jaar weer terug

Algemeen 493 keer gelezen

ERP | Na drie succesvolle jaren komt het Strandbal Festival weer terug. Het Hertog Janplein in Erp wordt speciaal hiervoor omgetoverd tot Hertog Jan Beach. Strandbal staat in het teken van goede muziek, lekker eten, alleen maar vrienden en een tap die nooit opdroogt. Met je voetjes in het zand kan jij heel de avond dansen op fijne muzikale klanken van verschillende artiesten.

De line-up is gebouwd op grond van jong en oud publiek. Er komen hitjes voorbij van toen en nu. "Samen zorgen we voor een zomerse avond vol met tropische muziek, drankjes en dansen we ons de zomer in", zo laat de organisatie weten.

Line-up
Mr. Bermuda: Resident dj bij Villa Ananas op WiSH Outdoor. 100 procent feest met deze hitjesmachine. Verwacht een mix van feest, feest en nog eens feest.
Bontgenoten Soundsystem: Bontgenoten staat garant voor top feestjes met een heerlijke ambiance waardoor je eigenlijk nooit meer naar huis wil.
Praia Del Sol: Met zo'n 100 shows per jaar in binnen- en buitenland weet Praia Del Sol iedere dansvloer naar zijn hand te zetten. Een uiterst lekkere cocktail van hitjes, disco, house, r&b en een flinke scheut zonneschijn.

Info en tickets
Het Strandbal Festival is op 22 juni van 20.00 uur tot 01.00u. De ticketverkoop is inmiddels gestart en de kaartjes zijn te koop via: www.zandenzo-erp.com/strandbal.
Het Strandbal Festival is in hetzelfde weekend als Zand en Zo, het Erpse beachvolley en voetbaltoernooi.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant