Afgelopen zondag werd vast een overwinningsfoto gemaakt...
Afgelopen zondag werd vast een overwinningsfoto gemaakt...

Gaan de Badmutsen er dit jaar wel met de titel vandoor?

Sport 1.325 keer gelezen

VEGHEL | Terwijl een groot gedeelte van Veghel zich zondag verplaatst naar De Roost in Erp is er bij Geel-Zwart het Akkema-Hoi toernooi. Dit 30+ hockeytoernooi wordt al jaren gehouden op Eerste Pinksterdag.

Het Akkema-Hoi hockeytoernooi wordt gehouden op hockeyclub Geel-Zwart in Veghel. Tijdens het eendaagse hockeytoernooi voor de 'ervaren' hockeyer wordt er ieder jaar een felle strijd geleverd voor de titel. De Badmutsen zijn er heilig van overtuigd dat ze dit jaar écht gaan winnen. Afgelopen weekend namen ze vast een overwinningsfoto. Naar eigen zeggen moet het deze keer goed komen.

Feest
Op zondag worden alle wedstrijden gespeeld, tussendoor wordt een lunchbuffet opgezet en zijn er meer dan genoeg eet- en drinkmogelijkheden. Na afloop van het toernooi is er een barbecue waarbij ook de winnaar bekend wordt gemaakt. Of de Badmutsen er daadwerkelijk met de titel vandoor gaan, moet zondag nog maar blijken. Na de prijsuitreiking volgt een feest met leuke artiesten, speciaal gericht op de deelnemende doelgroep.

Gaat de beker zondag naar de Badmutsen?

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant