Afbeelding

Ferry de Regt verlengt contract bij TOP Oss, Ibi Touré vertrekt

Voetbal 727 keer gelezen

OSS | Verdediger Ferry de Regt blijft bij TOP Oss. De 30-jarige Limburger heeft het afgelopen anderhalf jaar veel blessurepech gehad en is vastberaden om te laten zien dat hij nog altijd van waarde is. 

"Ferry heeft veel tegenslagen gekend, waardoor hij niet heeft kunnen brengen wat-ie voor ogen had", reageert directeur Peter Bijvelds. "Maar hij blijft een topspeler voor de Keuken Kampioen Divisie. Ik geloof voor de volle 100 procent in zijn revanche."

Doelen
De Regt kwam in de zomer van 2017 over van Fortuna Sittard en speelde in zijn eerste seizoen 16 wedstrijden. Tijdens het tweede jaar kwam hij tot slechts zes potjes. Dat aantal wil-ie flink opkrikken. "Ik ben fit en heb vertrouwen in mijn lichaam, maar mis uiteraard ritme. Daarom ben ik blij dat ik vanaf het begin van de voorbereiding erbij ben en wedstrijden kan spelen. Mijn doelen zijn helder. Ik wil weer lekker veel voetballen, fit blijven en laten zien waarom ik twee jaar geleden gehaald ben."

Touré vertrekt
Aan het verblijf van Ibi Touré komt wel een eind. De voormalig speler van FC Dordrecht en SC Cambuur gaat op zoek naar een nieuwe club. Touré kwam het afgelopen seizoen één keer binnen de lijnen. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant