Toine van Os (VANOS), Gert-Jan van Boxel (Villa Pardoes) en Joost van Os (VANOS).
Toine van Os (VANOS), Gert-Jan van Boxel (Villa Pardoes) en Joost van Os (VANOS).

VANOS Slaapsystemen zet zich in voor Villa Pardoes

Algemeen 1.235 keer gelezen

VEGHEL | VANOS Slaapsystemen heeft halverwege mei weer haar jaarlijkse open dagen georganiseerd. Vier dagen vol activiteiten waarbij klanten en andere geïnteresseerden een kijkje konden nemen op De Amert in Veghel. Traditiegetrouw steunen zij hiermee ieder jaar een ander goed doel en dit jaar is gekozen voor Villa Pardoes.

Villa Pardoes is een vakantieverblijf in Kaatsheuvel voor ernstig, mogelijk levensbedreigend, zieke kinderen. Samen met hun ouders, broertjes en zusjes beleven zij hier een week lang gratis vakantie. Even een week niet aan de ziekte denken. Zowel het kind als het gezin wordt één week lang op en top verwend.

Dit mooie doel is geen onderdeel van attractiepark de Efteling en dus volledig afhankelijk van éénmalige giften en donateurs. Het initiatief werd door velen bezoekers zeer goed ontvangen en heeft geresulteerd in meerdere nieuwe donateurs plus een totale opbrengst van bijna 1400 euro. "Een prachtig resultaat waarmee bijna een heel gezin één week vakantie kan vieren in de Villa", aldus Gert-Jan van Boxel van Villa Pardoes.

Uit alle nieuwe donateurs zijn twee echtparen geloot welke woensdag 5 juni mee naar Kaatsheuvel mochten om de cheque te overhandigen. Een rondleiding door de villa deed iedereen nog meer beseffen hoe mooi werk Villa Pardoes levert en deze bijdrage is dan ook in goede handen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant