Het tennispark in Eerde ligt er goed bij.
Het tennispark in Eerde ligt er goed bij.

Tennispark in Eerde zoekt een nieuwe eigenaar

Sport 1.262 keer gelezen

EERDE | Het tennispark in Eerde wordt al jaren succesvol gerund door Henk van Hooft. Hij gaat het stokje echter doorgeven. "23 jaar geleden kochten we vier betonnen tennisbanen zonder verlichting en met een vervallen kantine. De locatie die was wel schitterend", aldus Henk.

Destijds was het tijd voor nieuwe ideeën, nieuwe energieën, nieuw enthousiasme en daar wist Henk en zijn familie wel raad mee. Henk: "Eerst zijn de vier tennisbanen gerenoveerd: de betonnen banen maakten plaats voor vier kunstgrasbanen met drainage. Vanwege het groeiende aantal leden volgden baan vijf en zes. Aanleg van verlichting van de banen was de grootste uitdaging, tot aan Raad van State, maar uiteindelijk is het ions gelukt." In 2012 volgde nog een volledige renovatie van de kantine.

Trots
"We zijn trots op de accommodatie die we neergezet hebben, trots op een actieve tennisvereniging, trots op onze leden", aldus Henk. Hij vervolgt: "Het tennispark kenmerkt zich door de gemoedelijke sfeer die we al jaren samen neerzetten." Nu gaat het tennispark in Eerde op zoek naar een nieuwe generatie met nieuwe ideeën, nieuwe energieën en nieuw enthousiasme. Voor meer informatie zie: www.tennisparktekoop.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant