Wijkschouw in de deelwijk de Weiden

Algemeen 283 keer gelezen

VEGHEL | In de deelwijk de Weiden, onderdeel van de Veghelse wijk De Bunders, wordt er op dinsdag 18 juni van 19.30 uur tot 21.00 uur een wijkschouw gehouden.

Het startpunt van de wijkschouw is bij het tankstation op het parkeerterrein van winkelcentrum De Bunders. Samen met vertegenwoordigers van diverse gemeenteafdelingen lopen wijkraadleden in deze deelwijk rond om knelpunten en problemen te bekijken. Bewoners van deelwijk de Weiden zijn uitgenodigd om mee te lopen.
Heb je een knelpunt gesignaleerd, bijvoorbeeld in de groenvoorziening, openbare ruimtes of onveilige verkeerssituatie? Heb je een vraag of een probleem wat je kenbaar wil maken bij de gemeente? Dan is het handig om dit voorafgaand aan de wijkschouw te melden aan de wijkraad. Graag via mail: secretaris@wijkraaddebunders.nl.
De wijkcoördinator van de gemeente kan dan de verantwoordelijke personen uitnodigen om mee te lopen met de wijkschouw, zodat knelpunten ter plekke worden bekeken en besproken.
De wijkschouwen die gehouden worden in de wijk de Bunders in Veghel hebben tot nu toe veel verbeteringen in de leefbaarheid van de wijk opgeleverd.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant