Afbeelding
Foto: Ties

Van den Udenhout pakt het anders aan

Algemeen 1.884 keer gelezen

VEGHEL | De sales-activiteiten van het filiaal van Autobedrijf Van den Udenhout in Veghel zijn per 1 juni verplaatst naar de andere vestigingen van de merkdealer. Voor onderhoud aan de auto is per 27 mei een compleet nieuw Service Centrum geopend aan het Heuvelplein 7 in Veghel, tegenover het huidige pand.

De verkoopactiviteiten, aangaande nieuwe én jong gebruikte auto's van de merken Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens, van de vestiging in Veghel worden gecentraliseerd. Ze worden verplaatst naar de vernieuwde showrooms in 's-Hertogenbosch, Eindhoven, Oss en Helmond. Daar staan per 1 juni ook de 'vertrouwde gezichten' uit Veghel klaar om advies te geven bij de aankoop van een nieuwe auto.

Voor onderhoud en/of reparatie aan de auto zijn de klanten van Autobedrijf Van den Udenhout per 27 mei van harte welkom in het nieuwe Service Centrum aan het Heuvelplein 7 in Veghel. Daar kunnen ook eventuele garantiewerkzaamheden worden uitgevoerd.
Als erkend servicepartner voor de merken Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens hebben ze alle kennis en knowhow voor deze merken in huis. Uiteraard is de historie van de auto van iedere klant bij alle vestigingen van het autobedrijf bekend.

De automerken van Autobedrijf Van den Udenhout zijn volop in beweging. En ook het modellenprogramma breidt zich in rap tempo uit. De vernieuwde showrooms in 's-Hertogenbosch, Eindhoven, Oss en Helmond hebben de meest moderne uitstraling.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant