Een Dagpauwoogvlinder.
Een Dagpauwoogvlinder. Foto: Birgit Barten

Fietstocht met IVN Veghel naar de Vlindertuin in Gemert

Algemeen 432 keer gelezen

VEGHEL | Heb je zin in een mooie fietstocht door het fraaie Brabantse land? Natuurvereniging IVN Veghel verzorgt op zondag 30 juni een fietstocht naar de Vlindertuin in Gemert.

De fietstocht start om 10.00 uur vanaf het Stadhuisplein in Veghel, via het Melven en de Goordonksebossen gaat de tocht naar de Vlindertuin in Gemert. Daar volgt een rondleiding door een ervaren gids. Na de belevenissen in de Vlindertuin vervolgen de deelnemers de fietstocht via Boerdonk en het Hurkske terug naar Veghel. Om 10.00 uur vertrekken de gidsen vanaf de parkeerplaats naast de ingang van het gemeentehuis in Veghel. Rond 16.00 uur zijn ze weer terug op dezelfde plaats. Na een fietstocht van 25 kilometer komen de deelnemers bij de Vlindertuin in Gemert. Onderweg zal op een paar plekken gestopt worden voor een korte toelichting of om iets te drinken (zelf meenemen).

De fietstocht is geschikt voor iedereen die 2 x 25 kilometer, totaal 50 kilometer kan fietsen. De kosten bedragen 7.50 euro per persoon (IVN Veghel leden betalen 2.50 euro) hierbij is inbegrepen: toegang tot de Vlindertuin, ontvangst met koffie/ thee met vlaai en een rondleiding in de tuin.

Aanmelden verplicht: info@ivn-veghel.nl) in verband met de maximum groepsgrootte.

IVN Veghel heeft elke maand wel een publieksactiviteit waarbij men van harte welkom is, deze keer dus een fietstocht van 2 x 25 = (ongeveer) 50 kilometer.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant