Afbeelding

Maak kennis met tennis & padel bij De Krekel

Sport 705 keer gelezen

MARIAHEIDE | Tennis & Padel De Krekel gaat de komende weken van start met diverse leuke activiteiten voor spelers van De Krekel, maar vooral ook voor nieuwe spelers.

Voor degene die op zoek zijn naar een sportieve activiteit en niet goed weten of tennis of padel leuk is, dan is deze kennismaking met twee sporten een mooie start. In totaal worden vier tennis- en vier padellessen verzorgd door tennis-padeltrainers.
Vier trainingen vinden voor de zomervakantie plaats op zondagochtend en vier lessen na de zomervakantie.

Naast de les mag men gratis gebruik maken om vrij te tennissen en padel te spelen. De kosten zijn 48 euro voor acht trainingen en onbeperkt vrij tennis- padel spelen.

Wat is padel?
Wie nog niet weet wat padel is, het lijkt op tennis en squash. Je speelt het spel twee tegen twee met een net ertussen, het veld is 10 bij 20 meter en je mag de glazen wanden die om het veld staan gebruiken. De telling is hetzelfde als bij tennis.

Zomerlidmaatschap
Daarnaast is er het zomerlidmaatschap. De Krekel biedt al jaren een zomerlidmaatschap aan. "In de mooiste tijd van het jaar, met lange, zwoele zomeravonden, is er een zomerstop voor veel sporten, maar juist voor tennis en padel is dit hét moment om een paar maanden padel of tennis te spelen", aldus Hanneke Ketelaars.
Meer informatie is te vinden op: www.tennisparkdekrekel.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant