Laatste Autismecafé voor de zomervakantie

Algemeen 375 keer gelezen

VEGHEL | Voor de zomerstop gaat op maandag 24 juni het Autismecafé nog één keer open. Misschien is het dan een mooie, zomerse avond, zodat de bezoekers buiten kunnen gaan zitten. Het Autismecafé is elke laatste maandag van de maand open in het PieterBrueghelHuis, Middegaal 25 in Veghel. Om 19.30 uur gaan de deuren open voor mensen met autisme van 18 jaar en ouder en hun familie en vrienden. Een half uur later begint café. De toegang is gratis en van tevoren aanmelden hoeft niet.

Deze keer staat er niets speciaals op het programma, wat inhoudt dat er volop ruimte is voor spelletjes en gesprekken. Veel bezoekers ervaren herkenning en erkenning en vinden het heel plezierig dat ze een avond niet aan autisme hoeven te denken.
In het Autismecafé in Meierijstad kunnen ze gewoon zijn wie ze zijn.

Bezoekers
De organisatie heeft in juli de tijd om na te denken over het Autismecafé in het nieuwe seizoen, maar staat ook open voor ideeën van de bezoekers. Heb jij een idee wat je graag met de organisatie wil delen, spreek dan één van de organisatoren aan op de avond zelf. Bezoekook de facebookpagina @autismecafemeierij om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes.
Het eerstvolgende café is na de zomervakantie, op de laatste maandagavond van augustus.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant