Afbeelding

Wordt Diede van den Broek het nieuwe 'gezicht' van De Blauwe Kei Junior?

Algemeen 1.251 keer gelezen

ERP | Voor De Blauwe Kei Juniorfolder zoekt Theater De Blauwe Kei ieder jaar een covermodel. Uit alle aanmeldingen voor de editie van seizoen 2019-2020 zijn drie kinderen gekozen die kans maken om het covermodel te worden. De genomineerde kinderen zijn: Diede van den Broek, Sam de Wolf en Denne Muskens. Begin juli kiest de jury de uiteindelijke winnaar of winnares. De winnaar wint een fotoshoot en vrijkaartjes voor een kindervoorstelling én komt op de voorpagina van De Blauwe Kei Juniorfolder te staan.

De eerste genomineerde is de zevenjarige Diede van den Broek uit Erp. "Ik zit in groep vier, samen met tien vriendinnen en lekker geen jongens (wel in groep 5 hoor, want ik zit in een combinatieklas)", vertelt ze. Diede wil graag beroemd worden. Ook vindt ze het leuk om naar het theater te gaan én doet ze aan korfbal. "Ik speel ook graag buiten of klets met mijn mama, papa en mijn broertje Fedde." Waarvoor je Diede wakker mag maken? "Voor mijn verjaardag en pasta met spinazie. En als opa en oma op bezoek komen!" Diede is volgens haar ouders een 'lieve en sportieve spring in 't veld'. "Diede weet goed wat ze wil, maar is ook bescheiden en kan wat verlegen zijn, daarom vinden we het super stoer dat ze mee wilde doen aan de wedstrijd en helemaal leuk dat ze genomineerd is", aldus Diedes ouders.

De Blauwe Kei Juniorfolder is een uitgave van Theater De Blauwe Kei die ieder jaar na de zomervakantie uitkomt. In de folder staan alle jeugdvoorstellingen én is te lezen hoe kinderen gratis lid kunnen worden van De Blauwe Kei Juniorclub.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant