CEO Frits van Eerd en managing director Peter Isaac openen het Jumbo kantoor in Brasschaat door het lint door te knippen.
CEO Frits van Eerd en managing director Peter Isaac openen het Jumbo kantoor in Brasschaat door het lint door te knippen. Foto: Stephan Tellier

Officiële opening van het Belgische Jumbo-kantoor

Zakelijk 1.563 keer gelezen

VEGHEL | Supermarktketen Jumbo vierde vorige week de officiële opening van van het Belgische kantoor in Brasschaat. Momenteel werken er 36 medewerkers aan de uitrol van de bekende Nederlandse supermarkt in België. Een bijzonder avontuur voor het Veghelse familiebedrijf, dat nu start met het aanwerven van 70 werkkrachten per winkel.

Jumbo wil het Belgische supermarktlandschap vernieuwen. Eind 2019 openen de eerste Belgische Jumbo-supermarkten in Rijkevorsel, Pelt en Lanaken. In 2020 komen daar nog zo'n twaalf tot vijftien supermarkten in Vlaanderen bij. Op termijn ziet Jumbo potentieel voor ruim honderd winkels in België. De uitbouw van de Belgische organisatie begon in 2018. Inmiddels telt Jumbo België 36 collega's. "Jumbo is een familiebedrijf dat groot is geworden in Nederland door altijd de klant op één te zetten en de verwachtingen continu te overtreffen. Net als in Nederland, wil Jumbo ook van de Belgische klanten Jumbo-fans maken, door van boodschappen doen een feest te maken. We denken ons goed te kunnen onderscheiden van andere Belgische supermarkten. Want bij Jumbo hoeven klanten niet te kiezen tussen prijs, assortiment of service, maar vinden zij alles in één supermarkt", vertelt Peter Isaac, Managing Director van Jumbo België.

Arbeidsplaatsen
De meeste rollen op het hoofdkantoor zijn intussen ingevuld. De komende maanden focust Jumbo zich op het aantrekken van collega's voor de drie Belgische winkels. Per winkel moeten zo'n 70 arbeidsplaatsen ingevuld worden.

CEO Frits van Eerd en managing director Peter Isaac poseren met hun personeel voor het zojuist geopende Jumbo kantoor in Brasschaat.
CEO Frits van Eerd (rechts) en managing director Peter Isaac voor het zojuist geopende Jumbo kantoor in Brasschaat.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant