Afbeelding

Fioretti past rooster aan in verband met hitte

Onderwijs 1.206 keer gelezen

VEGHEL | In verband met de tropische temperaturen heeft het Fioretti College het rooster van dinsdag en woensdag aangepast. De richttijd om te stoppen is voor de onderbouw 12.05 uur en voor de bovenbouw is 12.55 uur. "We spreken van een richttijd, omdat er ook externe activiteiten zijn gepland. Ook deze activiteiten stoppen begin van de middag, maar een eventuele busreis (met airco) kan er voor zorgen dat de leerlingen later terugkomen op school", zo laat de Veghelse middelbare school weten.

De activiteiten voor leerjaar 1 vmbo gaan door, maar met een aangepast rooster. De triatlon op dinsdag wordt een biatlon. Het onderdeel 'lopen' vervalt. Dit alles staat in Magister en is door de mentoren gecommuniceerd.
De tweedejaars leerlingen vmbo hebben een aangepast rooster en dat staat in Magister. De sponsorloop op donderdag wordt ingekort.
De derdejaars leerlingen vmbo zijn na het vijfde uur uitgeroosterd. Ook dat staat in Magister.
Alle PrO-leerlingen zijn om 12.05 uur uit. Leerlingen die stage lopen dienen zelf afspraken te maken op hun stage-adres.

"We raden onze leerlingen aan om (veel) water te drinken tijdens de les en de activiteiten. Ook raden we ze aan om zich bij buitenactiviteiten vooraf in te smeren met zonnebrandcrème", aldus het Fioretti. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant