Afbeelding

Informatiebijeenkomsten over obligaties ziekenhuis Bernhoven

Algemeen 743 keer gelezen

UDEN | Ziekenhuis Bernhoven houdt op 2 en 4 juli en 3 en 12 september informatiebijeenkomsten waarin wordt uitgelegd hoe je obligatiehouder kunt worden, wat dit betekent, en wat de mogelijkheden zijn.

Zorg dichtbij waar met grote betrokkenheid uit liefde voor mensen de allerbeste gezondheidszorg wordt gecreëerd. Niet alleen de mensen die in Bernhoven werken voelen zich bij hun ziekenhuis betrokken. Een ziekenhuis heeft ook voor de inwoners van de regio grote betekenis. Om jouw betrokkenheid tastbaar te maken, is het straks mogelijk om obligatiehouder te worden. In de toekomst worden deze obligaties mogelijk aandelen. Wil je weten wat dit precies betekent? Ga dan naar een van de informatiebijeenkomsten. Algemeen directeur Geert van den Enden geeft een uitgebreide toelichting.

Je kunt in Uden terecht op 4 juli om 19.30 uur in de raadszaal van de gemeente Uden, Markt 145. Ook op 3 en 12 september om 19.30 uur is er een bijeenkomst in restaurant Bernhoven, aan de Nistelrodenseweg 10 in Uden. In Oss kun je op 2 juli terecht, om 19.30 uur in de raadszaal van de gemeente Oss aan de Raadhuislaan 2.

Heb je interesse? Meld je dan hier aan voor een van de bijeenkomsten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant