Sam de Wolf maakt kans om het covermodel van de De Blauwe Kei Juniorfolder te worden.
Sam de Wolf maakt kans om het covermodel van de De Blauwe Kei Juniorfolder te worden.

Wordt Sam de Wolf het nieuwe 'gezicht' van De Blauwe Kei Junior?

Kunst en cultuur 528 keer gelezen

VEGHEL | Voor De Blauwe Kei Juniorfolder zoekt Theater De Blauwe Kei ieder jaar een covermodel. Uit alle aanmeldingen voor de editie van seizoen 2019-2020 zijn drie kinderen gekozen die kans maken om het covermodel te worden. De genomineerde kinderen zijn: Diede van den Broek, Sam de Wolf en Denne Muskens.

Vorige week werd Diede voorgesteld en deze week is het tijd voor de tweede genomineerde: Sam de Wolf. Deze vrolijke vijfjarige komt uit Son en gaat na de zomer naar groep 2 van Basisschool De Harlekijn. Sam houdt enorm van buitenspelen en is erg sportief. "Vooral fietsen en voetballen zijn favoriet", vertellen zijn ouders. Ook wordt hij vrolijk van muziek en dansen en daarom vindt hij theater zo leuk. "In Spotify heeft hij een lijst met zijn favoriete liedjes die hij luistert voor het slapengaan en daar zitten ook liedjes van theatervoorstellingen bij. We gingen toen Sam net twee jaar oud was al met hem naar het theater. We zijn met hem onder andere naar Buurman en Buurman, het Prentenboekjesfestival en Brandweerman Sam geweest." En waar hij voor het nieuwe seizoen naar uitkijkt? "Dat is zonder twijfel de voorstelling van de Sprookjesboom, want als gezin zijn we groot fan van de Efteling."

Begin juli kiest de jury de uiteindelijke winnaar of winnares. De winnaar wint een fotoshoot en vrijkaartjes voor een kindervoorstelling én komt op de voorpagina van De Blauwe Kei Juniorfolder 2019-2020 te staan. De Blauwe Kei Juniorfolder is een uitgave van Theater De Blauwe Kei die ieder jaar na de zomervakantie uitkomt. In de folder staan alle jeugdvoorstellingen én is te lezen hoe kinderen gratis lid kunnen worden van De Blauwe Kei Juniorclub.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant