René Beks (Hendriks Coppelmans) en Mark Wonders (Woonmeij) zetten hun handtekening onder de overeenkomst.
René Beks (Hendriks Coppelmans) en Mark Wonders (Woonmeij) zetten hun handtekening onder de overeenkomst.

Woonmeij en Hendriks Coppelmans bouwen woningen in 't Veldje

Wonen 1.267 keer gelezen

BOERDONK | Hendriks Coppelmans Bouwgroep uit Uden en Woningcorporatie Woonmeij uit Schijndel realiseren samen zeven sociale huurwoningen in Boerdonk. De rijwoningen komen in nieuwbouwproject 't Veldje, midden in het hart van Boerdonk. René Beks, directeur Ontwikkeling en Innovatie van Hendriks Coppelmans, en Mark Wonders, Directeur-Bestuurder van Woonmeij, hebben de handtekening onder het contract gezet. In het najaar wordt de bouwplaats bouwrijp gemaakt.

De rijwoningen zien er aan de buitenkant hetzelfde uit. Aan de binnenkant zijn ze dat niet. Vier van de zeven woningen hebben de badkamer en een slaapkamer op de begane grond. De bovenverdieping kan naar eigen wens worden ingedeeld. Hiermee zijn deze woningen geschikt voor 55-plussers. Bij de overige drie woningen zijn de badkamer en slaapkamers op de eerste verdieping.

Energiezuinig wonen
De woningen worden gasloos gebouwd en zijn all-electric. Dat betekent dat de woningen zelf de energie opwekken die nodig is voor verwarming, warm water en ventilatie. De energie wordt opgewerkt door de warmtepomp in de woning en de zonnepanelen op het dak. De woningen krijgen meer zonnepanelen dan het bouwbesluit voorschrijft. Woonmeij investeert in extra zonnepanelen omdat ze het belangrijk vinden om de woonlasten voor hun toekomstige huurders zo laag mogelijk te houden.

Bouwkavels te koop
Hendriks Coppelmans verkoopt in 't Veldje ook vier bouwkavels. Twee kavels zijn geschikt voor een vrijstaande woning. De overige twee kavels grenzen aan elkaar en zijn geschikt voor een twee-onder-een-kapwoning of twee vrijstaande woningen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant