Jeroen van de Sande (MooiRooi), Harry Vermeulen (Theater De Blauwe Kei) en Ties van Dooren (Stadskrant Veghel).  Ineke Blummel (MooiSchijndel) en Angela Schijf ontbreken.
Jeroen van de Sande (MooiRooi), Harry Vermeulen (Theater De Blauwe Kei) en Ties van Dooren (Stadskrant Veghel). Ineke Blummel (MooiSchijndel) en Angela Schijf ontbreken.

Denne wordt covermodel van De Blauwe Kei Junior

Algemeen 1.416 keer gelezen

VEGHEL | Het nieuwe covermodel van De Blauwe Kei Junior is bekend. Uit de drie genomineerde kinderen, die in de afgelopen weken werden voorgesteld in de Stadskrant Veghel, de MooiRooi krant en de MooiSchijndel krant, koos de jury voor de zevenjarige Denne Muskens uit Schijndel. Denne komt op de cover van De Blauwe Kei Juniorfolder 2019-2020 die na de vakantieperiode verschijnt.

Voor De Blauwe Kei Juniorfolder zoekt Theater De Blauwe Kei ieder jaar een covermodel. Het Veghelse theater ontving dit jaar weer enorm veel mooie, grappige en lieve reacties op de oproep voor een nieuw covermodel.

Uit alle inzendingen, in totaal iets meer dan veertig, werden drie kinderen genomineerd. Dit waren, naast Denne Muskens (7), Diede van den Broek (7) uit Erp en Sam de Wolf (5) uit Son en Breugel.

Angela Schijf
Afgelopen week koos de jury, bestaande uit Ties van Dooren (Stadskrant Veghel), Jeroen van de Sande (MooiRooi), Ineke Blummel (MooiSchijndel), Harry Vermeulen (Theater De Blauwe Kei) en Angela Schijf (theateractrice), de uiteindelijke winnaar. De keuze viel op de zevenjarige Denne, die graag naar het theater gaat en zelf ook ontzettend houdt van zingen en dansen. Angela Schijf, die op afstand jureerde, zei het volgende over Denne: "Denne heeft supermooie ogen en volgens mij is ze heel lief. Ik hoop dat ze naar Kleine Nachtmuziek komt kijken in De Blauwe Kei, dan kunnen we samen dansen", aldus een enthousiaste Schijf.

Prins
Denne gaat na de zomer naar groep vier van Basisschool De Heijcant. "Als Denne kan zingen of dansen is ze helemaal in haar element", vertelt moeder Tanja. "Hiphop is de richting die ze nu op gaat, want ze houdt van stoer dansen. Onlangs heeft ze met haar dansschool zelfs opgetreden in het Parktheater."
Naast dansen doet Denne aan hockey. Ook leest en knutselt ze graag. "Het is een stoere, nuchtere meid, maar tegelijk ook een dromer. Zo wil ze bij de bereden politie en trouwt ze graag met een prins. In het theater, in het museum of op een festival komen voor haar deze werelden bij elkaar."

Voorpagina
Denne wint, naast een professionele fotoshoot, vrijkaartjes voor een kindervoorstelling, een feestelijke overhandiging van het eerste exemplaar van De Blauwe Kei Juniorfolder op haar basisschool én ze komt natuurlijk op de voorpagina van De Blauwe Kei Juniorfolder 2019-2020 te staan.

Op www.blauwekei.nl zijn alle jeugdvoorstellingen terug te vinden.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant