Afbeelding

Aangepaste openingstijd politiebureau Veghel

Politie 1.256 keer gelezen

VEGHEL | De politie past in deze zomervakantieperiode de openingstijd van het bureau in Veghel aan. Het bureau is vanaf maandag 8 juli tot maandag 19 augustus alleen op afspraak (via 0900-8844) te bezoeken. Het bureau aan de Bosscheweg in Boxtel is tijdens kantooruren - ook tijdens de vakantieperiode - gewoon geopend.

Tijdens de zomerperiode is het bezoekersaanbod lager. Hierdoor heeft het basisteam De Meierij besloten om de komende weken alleen op afspraak voor het publiek open te zijn. Door de sluiting kunnen de beschikbare agenten meer op straat werken, of ze komen bij de mensen thuis, het buurthuis of een andere centrale plek in de gemeente aanwezig zijn.

Politie 24/7 bereikbaar
Aan de dienstverlening verandert verder niets. De politie is en blijft 24/7 aanwezig, bereikbaar en aanspreekbaar in het werkgebied om samen te werken aan de veiligheid. In spoedeisende situaties bel dan naar het landelijke alarmnummer 112. De 112-alarmcentrale stuurt dan onmiddellijk de juiste hulp: de brandweer, de politie of een ambulance.

Aangifte op afspraak
Voor het doen van aangifte is het mogelijk om een afspraak thuis te maken of op een politiebureau naar keuze. Via 0900-8844 kan de afspraak gepland worden op het gewenste moment.

Aangifte via internet
Aangifte doen kan tegenwoordig voor een aantal zaken ook eenvoudig via www.politie.nl. Het gaat hier om de zogenaamde eenvoudige misdrijven, waarbij er geen zicht is op een dader.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant