Afbeelding

Abba, Queen en Doe Maar op Tribute Festival

Algemeen 1.110 keer gelezen

BOERDONK | Nog een paar weken en dan vindt op 16 augustus de eerste editie van het kleinschalige Buffelrun Tribute Festival plaats. Lekker compact in Boerdonk maar met maximaal 1000 bezoekers moet het gezellig worden.
Queen, Abba en Doe Maar op één avond. In de jaren 80 kon iedereen daar alleen maar van dromen. Anno 2019 is het gewoon mogelijk in Boerdonk. Drie Tributebands komen optreden tijdens het eerste Buffelrun Tribute Festival in hartje Boerdonk. Alle ingrediënten voor een gezellige avond lijken aanwezig. Drie bands, twee podia tegenover elkaar. Ene band klaar? De andere kan starten.

De organisatie maakt van de mogelijkheid gebruik om Rondje Doe Maar vast voor te stellen. De leden van Rondje Doe Maar hebben hun sporen reeds verdiend tijdens De Vrienden van Amstel Live. "De missie van Rondje Doe Maar is om zowel fans van toen te bekoren, als om een nieuwe generatie enthousiast te maken voor dit legendarische Hollandse product. Spelplezier is de bindende factor voor de leden van Rondje Doe Maar. Dit enthousiasme slaat snel over op het publiek, wat dan ook uit volle borst meezingt en danst. Rondje Doe Maar is een door Doe Maar officieel geautoriseerde band, die onder het motto 'Niet Flauwvallen Maar Meezingen' het volledige repertoire op gelijkwaardige wijze weet neer te zetten.
Tickets zijn verkrijgbaar via www.buffelrun.nlof ga langs bij het Hart van Bourdonck in Boerdonk. Kaartjes aan de dagkassa kosten 15 euro.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant