De deur aan het Middegaal 25 in Veghel blijft open.
De deur aan het Middegaal 25 in Veghel blijft open.

PieterBrueghelHuis is de hele zomer gewoon open

Algemeen 376 keer gelezen

VEGHEL | Het PieterBrueghelHuis is elke werkdag open tussen 10.00 uur en 16.00 uur. Met uitzondering van woensdag 17, 24 en 31 juli en vrijdag 19 en 26 juli. Dan is het PieterBrueghelHuis aan het Middegaal in Veghel open van 10.00 uur tot 13.30 uur.

Iedereen is van harte welkom voor een kop koffie of thee met een praatje of een ontspannen activiteit. Veel mensen missen in de zomer hun familie, vrienden of buren. Zij gaan op vakantie. Als 'achterblijver' is het dan soms heel stil. Het PieterBrueghelHuis is wel open. Er zijn volop mogelijkheden om mee te doen. Je kunt genieten in de tuin en een beetje werken in de moestuin of een krantje lezen, kaarten, biljarten in de huiskamer, aansluiten bij het creatief atelier om te kleien, beeldhouwen, kaarten te maken, te breien en haken of houtbewerking. Ook kun je samen koken en eten op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.

Vrijdagmiddag 12 juli tussen 13.30 uur en 15.30 uur zingt Rob, onder gitaarbegeleiding, bekende liedjes van vroeger en nu. Er zijn liedbundels beschikbaar.
Het PieterBrueghelHuis is gelegen aan Middegaal 25 in Veghel. Er is voldoende parkeergelegenheid. Geen vervoer? Bel dan Hulpdienst Diakonie Veghel: 0413-352232.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant