Het nieuwe logo van Cantado.
Het nieuwe logo van Cantado.

Gemengd koor Cantado uit Eerde onthult nieuw logo

Algemeen 625 keer gelezen

EERDE | Tijdens de jaarlijkse seizoensafsluiting van het gemengd koor Cantado uit Eerde werd het nieuwe logo van het koor onthuld. Het was al langere tijd de wens van het koor om een logo te hebben om bij correspondentie of pr-activiteiten een duidelijk beeldmerk te hebben om de geest van het koor duidelijk te maken.

Het koor is 20 jaar geleden opgericht en de naam die door middel van een prijsvraag werd gekozen is: Cantado, wat zingen tussen Aa en Dommel betekent. Heel toepasselijk als men beseft dat Eerde tussen die twee riviertjes ligt.
Een kleinkind van een van de leden heeft drie ontwerpen gemaakt en de leden hebben democratisch gekozen voor het ontwerp dat nu op een nieuwe oprolbare banner is gedrukt.
Tijdens de seizoensafsluiting is het logo op gepaste wijze onthuld door Ria van den Boom, voorzitster, en Ria Glaudemans, oma van de ontwerpster. Uit het applaus bleek dat de zangers positief waren over het resultaat.
Na het officiële moment had het feestcomité een Belgische Bingo in petto. Iets nieuws voor de meeste aanwezigen. Het doel was bekend; een kaart volmaken, maar de getallen waren vervangen door Belgische onderwerpen. Er kwamen tal van Belgische lekkernijen voorbij zoals: sneeuwballen, wafels, frieten, mayonaise, maar ook manneke pis ontbrak niet. De prijzen, echte Belgische bonbons en koeken, vielen bijna allemaal aan dezelfde tafel. Na de Bingo werd nog lang gekletst en de plannen voor de vakantie werden uitgewisseld. Voor één keer werd er niet gezongen tijdens een kooravond. Dat gaat na de welverdiende vakantie gebeuren.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant