Hart's Zomerfestival

Algemeen 409 keer gelezen

SCHIJNDEL | Politieke partij Hart houdt vrijdagavond 30 en zaterdag 31 augustus overdag de eerste editie van Hart's Zomerfestival. Een avond en een dag lang gaat het over het geluk van de inwoners van Meierijstad en hoe dit positief kan worden beïnvloed.

Wat doen inwoners zoal om het geluk van mensen op straat-, buurt-, wijk- en dorpsniveau te vergroten? En wat doen gemeente en politiek op dit gebied? En zouden ze kunnen doen? Om dit soort vragen gaat het tijdens de talkshows, debatten en presentaties.

Aan het woord komen professionals en vrijwilligers uit de diverse kernen van Meierijstad. Maar ook van buiten de gemeente doen allerlei deskundigen en betrokkenen hun opwachting. Eén van hen is Tweede Kamerlid René Peters (CDA). Meer namen volgen.

"Een festival zou geen festival zijn als er niet ook veel gezelligheid en ander vermaak is", zegt Laurens van Voorst, fractievoorzitter van Hart en een van de organisatoren. "Er is muziek, we bieden een gezellige lunch aan en er is voldoende gelegenheid om onder het genot van een drankje te kletsen. Aan andere leuke intermezzo's wordt nog gewerkt."

Aanmelden
De toegangsprijs van Hart's Zomerfestival bedraagt 5 euro voor twee dagen. Dat bedrag is inclusief onbeperkt koffie en thee en een lunch op zaterdag. De toegangsprijs dient (bij gebrek aan pinapparatuur) contant te worden voldaan bij de entree. In verband met de catering is aanmelden verplicht. Meer info: www.hart.ms/hart's-zomerfestival-teken-van-geluk.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant