Wethouder Jan Goijaarts (rechts) ging met de Veghelse wandelaars op de foto.
Wethouder Jan Goijaarts (rechts) ging met de Veghelse wandelaars op de foto.

Veghel Wandelt tijdens Vierdaagse van Nijmegen

Algemeen 1.439 keer gelezen

NIJMEGEN | De Vierdaagse van Nijmegen zit er weer op. Veghel Wandelt kijkt terug op fantastische dagen met verzorgingsposten in Bemmel, Beuningen, Groesbeek en Malden. De vier posten lagen elke dag rond de tien kilometer voor de finish. De wandelaars werden daar door een enthousiast team verwelkomt.

De wandelaars hebben vier dagen prachtig weer gehad. Er waren dit jaar bij Veghel Wandelt weinig uitvallers en iedereen was zeer gemotiveerd om toch maar weer dat felbegeerde kruisje te halen.

De eerste dag in Bemmel op de Plak was het heerlijk onder de bomen. Iedereen was al vroeg binnen vanwege het heerlijke wandel weer.

De tweede dag in Beuningen was het ietsje warmer en dus kwamen de wandelaars allemaal wat later binnen. Bij de post werden ze verblijd met een kopje koffie, bouillon, broodje of een versnapering. Daarna moest er nog acht kilometer worden afgelegd.

De derde dag op de Zevenheuvelenweg begon het weer wat warmer te worden. Op de post van Veghel Wandelt, zes kilometer voor de finish, konden de Veghelse wandelaars even uitrusten.

De vierde en laatste dag in Malden is altijd een feest. De wandelaars werden de verzorgingspost binnen gespeeld door blaasorkest 't Kumt uit Veghel. Wethouder Jan Goijaarts van Meierijstad stond de wandelaars op te wachten met een prachtige bos gladiolen. Hij was niet te beroerd om even met de wandelaars op de foto te gaan. Er werd gedanst, gelachen, lekker bijgekletst, wat gegeten en gedronken en daarna gingen de wandelaars vol goede moed richting Via Gladiola.

Wandel je in 2020 de Vierdaagse van Nijmegen? Aansluiten bij Veghel Wandelt kan via: www.Veghelwandelt.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant