Afbeelding
VIDEO

Ray Stepien Trio, vurige blues uit Eindhoven

Algemeen 626 keer gelezen

VEGHEL | Muziekliefhebbers kunnen op zondag 28 juli om 15.00 uur weer genieten van onvervalste blues(rock) uit Brabant. Er staat dan een optreden gepland van het Ray Stepien Trio in De Afzakkerij op de Noordkade in Veghel.

Ray Stepien is een jonge aankomende artiest uit Eindhoven. Hij is gitarist, pianist en vocalist die, naast het coveren van verschillende artiesten, de afgelopen jaren diverse songs in zijn eigen stijl heeft geschreven en uitgevoerd.

Naast een solo-programma is hij ook de zanger en gitarist van zijn band The Ray Stepien Trio en daarmee komt hij zondag naar Veghel.

Jimi Hendrix
Het Ray Stepien Trio is een vurige en succesvolle bluesband afkomstig uit Eindhoven. De band werd winnaar van The Texelblues Challenge en was finalist tijdens The Dutch Blues Challenge.
Het gitaarspel van frontman Ray Stepien wordt serieus vergeleken met dat van reeds overleden grootheden als Jimi Hendrix en Stevie Ray Vaughan. Maar ook invloeden van de nog springlevende Joe Bonamassa en Johnny Winter zijn duidelijk hoorbaar.
Naast covers van eerstgenoemde bluesmannen, speelt de band ook eigen nummers die goed in de smaak vallen bij het publiek. Bij ieder optreden gaan deze heren uit hun dak en nemen ze het publiek daarbij mee.
De toegang tot het optreden is gratis, een vrije gift is zoals altijd welkom.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant