Haken en breien bij het Onderonsje

Algemeen 424 keer gelezen

SINT-OEDENRODE | Het Onderonsje in het Damiaancentrum staat dit keer in het teken van insteken, omslaan, doorhalen en af laten gaan. Op donderdagmiddag 25 juli van 14.00 uur tot 16.00 uur worden de haak-en breinaalden tevoorschijn gehaald bij de creatieve middag van het Onderonsje.

Ken je de steken nog van vroeger, of ben je vandaag de dag nog zo'n breiende of hakende persoon? Het is de bedoeling dat er een werkstukje gemaakt wordt dat in één middag afgemaakt kan worden. Het Damiaancentrum zorgt voor alle benodigdheden. Ook als je het steken vergeten bent, ben je welkom. De basissteken zijn zo weer geleerd.
Iedereen in Meierijstad (en daarbuiten) vanaf 55 jaar kan naar deze middag komen. Deelnemers gaan creatief aan de slag, maar het is ook een moment van ontmoeting met elkaar, dus ook samenzijn is een doel van deze middag. Aanmelden kan bij Petra Vesters: 0610068676 en petrav@kpnmail.nl of bij Karin van Vlerken: 0613992915. De kosten bedragen drie euro.
Het Onderonsje is één van de activiteiten van het Damiaancentrum. Zie de website voor andere activiteiten: www.damiaancentrum.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant