Spanning en sensatie bij finaledag op de Krekel

Sport 441 keer gelezen

MARIAHEIDE | Heerlijk weer, volle tribunes en veel spannende wedstrijden tijdens de finaledag van de Jeugd Clubkampioenschappen Tennis bij Tennis & Padel De Krekel. Er waren finales in veel verschillende categorieën: Rood (kleine aanstormende talenten), Oranje, Groen en Geel.

De 'rode' kinderen speelden, net als vrijdagmiddag, de laatste wedstrijdjes tegen elkaar. Na een spannende finale met scheidsrechter kon er maar één de beste zijn. Jeslin was iedereen de baas en nam de wisselbeker in ontvangst. The best of the rest van de categorie Rood was Nikki.
In de categorie Oranje ging de finale tussen Quinten en Rens. Quinten was hierin de sterkste.
Categorie Groen had de voorgaande week al zijn poulewedstrijden gespeeld, waardoor duidelijk werd dat de finale tussen Noemie en Joost zou worden gespeeld. Noemie was mentaal erg sterk en won in twee sets met 4-1 4-0 en mag zichzelf clubkampioen groen noemen.
De finale van de categorie Geel, de oudste jeugd tot en met 17 jaar, werd gespeeld tussen Ferm en Tristan. Tristan won met overtuiging: 6-1 6-0.

Dubbelspel
De dubbels werden gespeeld in de categorie groen en geel. Winnaars zijn Joost en Nick. Zij wonnen in drie sets van Jynthe en Noemie.
In de categorie tot en met 17 jaar werden Tristan en Lieke kampioen. Zij versloegen in twee sets Ferm Koppelmans en Mark Donders.
Na alle finales werd er price shooting georganiseerd. Alle kinderen mochten proberen de bal in de hoepel te slaan en in de hoepels lagen leuke prijzen. Iedereen ging aan het eind van de dag met een mooie medaille en een gave sportprijs naar huis.