Na het verwijderen van het sloopafval wordt gestart met de bouw van het complex.
Na het verwijderen van het sloopafval wordt gestart met de bouw van het complex.

Bouw appartementengebouw 'Aan de Markt' gaat bijna van start

Wonen 2.088 keer gelezen

VEGHEL | Direct na de Bouwvak is gestart met de bouwwerkzaamheden van het appartementengebouw 'Aan de Markt' in Veghel. Het oude postkantoor is gesloopt en maakt plaats voor een gebouw met 25 ruime appartementen en penthouses met een luxe afwerking en een hedendaags comfort. Het totale complex wordt indien 'het weer goed uitpakt' opgeleverd eind 2020.

Inmiddels is het gebouw gesloopt en wordt het sloopafval opgeruimd en de kelder van het postkantoor verwijderd waarop het inrichten van de bouwplaats volgt. Na het verwijderen van het sloopafval wordt gestart met de bouw van het complex.

Verkoopprijzen
Het gebouw herbergt straks 25 appartementen en penthouses. Het totale complex is gas-loos waarbij de appartementen worden verwarmd middels een luchtwarmtepomp en op het dak van het gebouw staan zonnecollectoren voor de nodige energieopwekking. Ieder appartement heeft een of meerdere parkeerplaats(en) en berging op de begane grond van het gebouw. Op dit moment zijn er nog drie appartementen en één penthouse met riante dakterras van meer dan 100 m2 beschikbaar met uitzicht op de Markt en nog drie appartementen en één penthouse beschikbaar met uitzicht op de Aa. De verkoopprijzen zijn vanaf 299.000 euro vrij op naam tot 925.000, euro vrij op naam.
Aan de zijde van de Markt komt de dorpse architectuur naar voren door de uitstraling van individuele pandjes en een moderne architectuur met veel glas, grote balkons en grote raampartijen aan de zijde van de Aa.

Voor meer informatie kijk op: www.aandemarktinveghel.nl.

Afbeelding
Na het verwijderen van het sloopafval wordt gestart met de bouw van het complex.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant