Nieuwe naam, bekende gezichten en een vertrouwde locatie.
Nieuwe naam, bekende gezichten en een vertrouwde locatie.

Droom komt uit met opening van Lizzy's Hairsalon

Algemeen 5.483 keer gelezen

VEGHEL | In het voormalige pand van Berry's Haarmode opent een prachtige nieuwe hairsalon. Na een lange en prettige samenwerking met Dory is het nu tijd voor Lizzy en Berry de Graauw om hun droom waar te maken. Vader en dochter gaan dit nieuwe avontuur aan op hun vertrouwde plek met een team van professionele kapsters. Lizzy's Hairsalon opent vanaf 3 september haar deuren. In oktober volgt de officiële opening.

Naast een aantal 'oude' bekende gezichten verwelkomen Lizzy en Berry ook enkele nieuwe haarstylisten. Het team van Lizzy's Hairsalon is jong en dynamisch. Iedere kapster heeft haar eigen specialisme.

Master color
Lizzy zelf is al zeven jaar werkzaam in het kappersvak en heeft haar kennis de afgelopen jaren uitgebreid door talloze cursussen te volgen op het gebied van haarkleuringen. Ze mag zich dan ook master color-specialist noemen. Het team wil up to date blijven en zal dan ook met regelmaat cursussen volgen.

Kinderkapsalon
Berry ontvangt zijn klanten uiteraard zoals zij dat van hem gewend zijn. Dagelijks én op afspraak, voorziet hij ze van een goed geknipt kapsel.
Kinderen kunnen natuurlijk ook nog steeds terecht in de kinderkapsalon.

Metamorfose
"In september geven we tien procent korting op alle behandelingen. De bestaande salon aan de Hoofdstraat 71 krijgt een grootse metamorfose. Tijdens de verbouwing werkt het team vanuit het achterste gedeelte van de salon. In oktober is de officiële grand opening van Lizzy's Hairsalon", zo laat Lizzy trots weten.

Contact
Voor meer informatie óf voor het maken van een afspraak neem contact op via: 0622503443.
"Binnenlopen zonder afspraak mag natuurlijk ook. Neem alvast een kijkje op onze website www.lizzys-hairsalon.nl of volg ons op Facebook en Instagram. Team Lizzy's Hairsalon & Berry are ready to Rock your Locks", aldus Lizzy.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant