Afbeelding

Supercup libre-biljarten in Veghel

Sport 1.166 keer gelezen

VEGHEL | Biljartvereniging Krijt Op Tijd Veghel is gastheer van de Meierijstadse Lunenburg Supercup libre-biljarten. Op zaterdag 7 september wordt in de grote zaal van het nieuwe clubhome van de Veghelse biljartvereniging aan de Franciscanessenlaan om de Supercup gestreden. Toeschouwers en supporters zijn van harte welkom, aanvang is 19.00 uur en de toegang is gratis.

Deelname aan het toernooi is voorbehouden aan de dorpskampioenen libre-biljarten van alle dorpen binnen de gemeente Meierijstad. De winnaar van dit prestigieuze toernooi mag zich een jaar lang Supercupkampioen libre-biljarten van Meierijstad noemen. De deelnemende dorpskampioenen van dit jaar zijn: Geert Brugmans uit Boerdonk, Jacques van den Heijden uit Eerde, Harrie van de Linden uit Erp, Jan Bouwe uit Keldonk, Albert van de Beeten uit Mariaheide, Frans Schepers uit Schijndel en Ad van de Vorstenbosch uit Veghel.

Het Supercup toernooi is een initiatief van Krijt Op Tijd-voorzitter Ad van Dongen en wordt dit jaar alweer voor de twaalfde keer gehouden, telkens in een ander dorp binnen de gemeente. Ditmaal is biljartvereniging Krijt Op Tijd in Veghel de gastheer.
De partijen worden gespeeld op twee grote libre-biljarts (230 centimeter) en volgens de officiële wedstrijdregels van de Koninklijke Nederlands Biljart Bond. Het toernooi wordt rond 19.30 uur geopend door niemand minder dan biljartliefhebber en wethouder Jan Goijaarts. De uiteindelijke winnaar van de onderlinge krachtmetingen op het groene laken ontvangt de Lunenburg Supercup 2019 uit handen van de kampioen van 2018, Harry Aarts uit Eerde.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant