Afbeelding
Foto: Patrick van Beek
DorpsDeals van de week

All Inclusive Oase bij Sauna & Beauty Oase

Algemeen 442 keer gelezen

Ben jij ook altijd aan het rennen en vliegen? Heb je te veel aan je hoofd, een drukke dag of blijft je telefoon maar gaan? Iedereen heeft wel eens last van stress, terwijl je jezelf juist had voorgenomen om meer rustmomenten in te plannen. Daarom is het tijd om een dagje ontspanning te plannen. Niet morgen, maar nu!

Sauna & Beauty Oase gaat je daarbij helpen. Met het All Inclusive Oase pakket hoef jij je nergens zorgen over te maken, je hoeft enkel aan ontspannen te denken! De gehele dag kun je gebruik maken van de verschillende sauna- en badfaciliteiten inclusief eten en drinken. Wel zo fijn om van tevoren te weten welk bedrag je kwijt bent voor je saunabezoek.

In ons saunacomplex kun je even alle stress van je af laten glijden. Wij hebben alles zo ingericht dat je gedurende de dag heerlijk kunt ontspannen. In de middag wordt er een huisgemaakte soep met een vers belegd broodje geserveerd, de perfecte lunchcombinatie. In de avond geniet je van een twee gangen diner naar keuze in ons restaurant. Naast de lunch en het diner zijn er vijf consumpties inbegrepen.

Koop hier uw vouchers!
Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op DorpsDeals

Sauna & Beauty Oase
Rijksweg 3 6612 AG  Nederasselt
T. 024-6221718
www.sauna-oase.nl
Facebook

Openingstijden:
Sauna: dagelijks van 10:00 – 23:30 uur.
Keuken: dagelijks van 12:00 – 21:00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant