Miriam Storck begeleidt als vrijwilliger twee schrijfkringen in Bibliotheek Veghel.
Miriam Storck begeleidt als vrijwilliger twee schrijfkringen in Bibliotheek Veghel.

Boekpresentatie door Miriam Storck en de Schrijfkring

Algemeen 626 keer gelezen

VEGHEL | Miriam Storck & de Schrijfkring geven op zaterdag 14 september om 13.30 uur in Bibliotheek Veghel een boekpresentatie. Miriam Storck begeleidt als vrijwilliger twee schrijfkringen in Bibliotheek Veghel. In de schrijfkringen wordt gewerkt aan het plezier in taal. Samen met de deelnemers heeft Miriam het idee opgepakt om een boek te gaan schrijven. Het resultaat presenteren zij op 14 september in de bibliotheek.

Al snel werd gesproken over 'Ons Boek'. In dit boek schrijft Miriam over de belevenissen van de schrijfkringen. Vrijheid is een rode draad in het boek en er worden persoonlijke verhalen verteld. De opening van de boekpresentatie wordt gedaan door wethouder Menno Roozendaal. Tijdens de boekpresentatie vertellen Miriam en de andere schrijvers over het ontstaan van het boek en er worden een paar fragmenten voorgelezen. Er is muziek en natuurlijk wordt er gesigneerd door Miriam Storck en verschillende schrijvers die meewerkten aan het boek.
De datum 14 september is speciaal gekozen omdat deze in de Week van de Alfabetisering (9 tot en met 15 september) valt en omdat dat ook de periode is waarin 75 jaar bevrijding van de regio wordt gevierd.

Aanmelden
De toegang is gratis. Reserveer via www.bibliotheekmeierijstad.nl een plaats of bel 0413-342705. De boekpresentatie begint om 13.30 uur in de Raadzaal van Bibliotheek Veghel (Markt 1).
Ons Boek is mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Meierijstad en Stichting Lezen & Schrijven. Het boek is vormgegeven door Eva Storck. Tijdens de boekpresentatie is het boek te koop en vanaf 16 september is het te koop bij Boekhandel Schellen en UITpunt Veghel.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant