Rolstoelcarrousel door Veghel

Algemeen 445 keer gelezen

VEGHEL | Tijdens de feesten van Operatie Market Garden in 2014 heeft Wijnu in samenwerking met de verzorgingshuizen een wandeling georganiseerd voor de bewoners van Joachim en Anna, het AAtrium, de Watersteeg en het Zusterhuis. Op maandag 16 september wordt deze Rolstoelcarrousel door Veghel weer gehouden. Het belooft weer een gezellige tocht te worden.

"Samen met de vrijwilligers van de huizen en de wandelaars van Wijnu hebben we met ongeveer 130 rolstoelers een gezellige wandeltocht door Veghel gemaakt. Tijdens de tocht van ongeveer negen kilometer werd driemaal gepauzeerd, was verzorging mogelijk en werd er een hapje gegeten. Door het grote succes van deze 'Hap – Stap' tocht gaat met Veghel kermis op 16 september de rolstoelcarrousel weer rollen", zo laat de organisatie weten.

Rolstoel
De deelnemers waren andere jaren grotendeels uit de verzorgingshuizen en de Zusters, maar ook nu is het mogelijk dat personen uit de Veghelse gemeenschap die gebruik moeten maken van een rolstoel, met een eigen begeleider kunnen deelnemen.

Personeel
De tocht is van 10.30 uur tot circa 15.00 uur. Voor verzorging tijdens de rit en in de pauze is deskundig personeel aanwezig.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant