Tiny van der Sanden en Ine van Cuijk gaan De Stapperij runnen.
Tiny van der Sanden en Ine van Cuijk gaan De Stapperij runnen.

Tiny van der Sanden keert terug op het oude nest: 'We gaan knallen'

Algemeen 4.822 keer gelezen

VEGHEL | Tiny van der Sanden is terug op het oude nest. Samen met zijn vriendin Ine van Cuijk gaat hij De Stapperij weer runnen. "We gaan knallen", beloven ze.

Tiny's dochter Lesley nam de afgelopen tijd de honneurs waar, maar bij Tiny begon het toch weer te kriebelen. In goed overleg heeft hij het stokje van Lesley overgenomen. "We gaan er vol tegenaan. Ine werkt al sinds 1995 bij de Stapperij. Zij weet precies hoe het er hieraan toegaat. Zelf ben ik in 2005 in de zaak gekomen. Het voelt allemaal heel vertrouwd om de Stapperij weer onder mijn hoede te hebben", legt Tiny uit. Volgend jaar viert Tiny zijn 15-jarig jubileum en Ine haar 25-jarig jubileum. Iets wat niet onopgemerkt zal passeren.

Buitengevel
Er zijn meteen een paar dingen veranderd. Vooral de buitengevel valt direct op. "Die hebben we eens flink aangepakt", vertelt Tiny. "We alles opgeknapt en extra ramen toegevoegd. Er valt nu veel meer licht binnen."
De zaal heeft ook een upgrade gehad. Tiny vervolgt: "De verlichting is veranderd, de verschillende ruimtes zijn opgefrist en we hebben nieuwe tafelkleedjes." Ine knikt en vult aan: "Het ziet er allemaal weer perfect uit. De zalen hebben een metamorfose gehad en voelen weer als nieuw aan. We hebben al flink wat complimentjes mogen ontvangen."

De buurt krijgt nog een uitnodiging om een kijkje te komen nemen. "We zijn heel blij met de buurt. Er wonen fijne mensen hier."

Open
Een feestje geven of een grote partij mensen ontvangen. Het kan allemaal bij de Stapperij. Tiny: "Wij zijn alle dagen open en vrijwel alles is mogelijk. Maak een afspraak met ons en samen komen we er zeker uit."
In het café staat een nieuwe KEEZ-tafel. Tiny en Ine willen de donderdagavond promoveren tot vaste KEEZ-avond. "Als mensen geïnteresseerd zijn om mee te spelen, neem dan even contact met ons op", aldus Ine.

PSV-Ajax
Komende zondag staat dé topper in de Eredivisie op het programma. PSV ontvangt dan om 16.45 uur in eigen huis Ajax. In de Stapperij wordt de wedstrijd uitgezonden op een groot scherm. Daar hoort een leuke actie bij, vindt Tiny. "Een pitcher bier kost tijdens de wedstrijd maar 7.50 euro", besluit hij.

Agenda:
The Unforgiven: zaterdag 5 oktober van 20.00 uur tot 02.00 uur. Toegang: 7.50 euro.
Dance Classics: zaterdag 2 november van 20.00 uur tot 02.00 uur. Toegang: 10 euro.
BunderRock: zaterdag 23 november van 19.30 uur tot 02.00 uur. Toegang: gratis.

Meer info is te vinden op: www.destapperij.nl. Een afspraak maken? Bel: 0413-341629.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant