De spiegelwand in het PieterBrueghelHuis.
De spiegelwand in het PieterBrueghelHuis.

Spiegelwand PieterBrueghelHuis wordt actief gebruikt

Algemeen 397 keer gelezen

VEGHEL | Het PieterBrueghelHuis is in beweging! Dit keer niet alleen in figuurlijke, maar ook in letterlijke zin. Aanstaande donderdag (19 september) opent voorzitter Fer van Campen namelijk de spiegelwand in de tuinkamer. Daarnaast staat de hele middag in het teken van yoga en dans.

Fer opent de spiegelwand om 13.45 uur. Het is een welkome aanvulling in het PieterBrueghelHuis, want dankzij de wand zijn de bewegingsactiviteiten een stuk toegankelijker en beter te coördineren.

Stoelyoga
Voor het zover is, start Charlotte Bierkens om 12.30 uur met een extra stoelyogales (naast haar reguliere les op maandag). Geïnteresseerden kunnen zich nog aanmelden via info@pieterbrueghelhuis.nl of 0413-395280. Deelname kost 3.50 euro.
Om 13.30 uur vertelt Berdy Maertens-Stoof over haar ervaringen met haar Dance & Health- danslessen (iedere maandagmiddag en donderdagochtend): een aanbod voor iedereen die te maken heeft met bewegingsbeperkingen door bijvoorbeeld Parkinson, artrose, reuma of een hersenaandoening.
Na de opening van de spiegelwand, om 14.00 uur, verzorgt dansles Marijke Blaauwhof een demonstratie/proefles bewegen op muziek. Ze geeft de les elke vrijdagochtend. Een deel van haar groep laat zien hoe een les eruit ziet. Met gebruik van de spiegelwand. Aanmelden voor deze les is niet nodig. Deelname is gratis.

De middag wordt rond 15.00 uur afgesloten.Het PieterBrueghelHuis is gelegen aan Middegaal 25 in Veghel. Er is voldoende parkeergelegenheid. Meer informatie (bijvoorbeeld over de yogalessen van Karin Visser) staat op www.pieterbrueghelhuis.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant