Afbeelding

'Koekbouw wordt tijdens Hofzittingen weer in de lengte ingericht'

Carnaval Carnaval 1.945 keer gelezen

VEGHEL | De Hofzittings Commissie heeft zich dit jaar versterkt met de expertise van Sam Verhoeven. De 18-jarige Sam is geen onbekende in de evenementenbranche. Met SamSon Event organiseert hij al allerlei events. Nu gaat hij zijn stempel drukken op de Hofzittingen van donderdag 7, vrijdag 8 en zaterdag 9 november.

Sinds maart is Sam toegetreden tot de Hofzittings Commissie en vanaf toen was het meteen volle bak. De commissie heeft een paar ingrijpende veranderingen doorgevoerd. "De zaal wordt weer in de lengte ingericht. Je kan dan veel meer sfeer creëren. Bovendien heeft iedereen hetzelfde beeld. Ze kijken allemaal op dezelfde manier naar het podium. Om het nog mooier weer te geven hebben we een staande en lopende camera. De beelden worden op twee grote led-schermen uitgezonden", legt Sam namens de hofzitting cie uit. Hij hoopt dat het podium en de zaal zo samen één worden. "Als bezoeker ben je er dan echt bij. De zaal wordt meer betrokken bij de show."

Carnavalsgevoel
Naast de indeling van de zaal is hij druk met sfeer en beheer. "De Hofzittingen moeten echt een carnavaleske uitstraling hebben. Op het moment dat je de Noordkade opkomt gereden of gelopen, moet het carnavalsgevoel je direct bekruipen. Van de ingang tot de zaal. Het wordt allemaal nog kleurrijker en sfeervoller. We pakken ook de hele Koekbouw mee, dus niet alleen het podium", belooft de eigenaar van SamSon Event.

Show
Sam zit vol energie. "Ik heb er super veel zin in. We gaan er echt een mooie show van maken. Ik kan niet wachten. In mijn hoofd hebben de komende Hofzittingen zich al een paar afgespeeld", besluit hij.

De Hofzittingen van CV de Kuussegatters zijn in de Koekbouw op de Noordkade in Veghel. Kaartverkoop via: www.kuussegatters.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant