Subcase 2014 Foto: Petter Hellman
Subcase 2014 Foto: Petter Hellman Foto: Petter Hellman

Internationale circusvoorstelling en Juf Roos in De Blauwe Kei

Kunst en cultuur 489 keer gelezen

VEGHEL | De Finse mannen van Race Horse Company zijn de wereld aan het veroveren met hun absurde hitvoorstelling Super Sunday. Op maandag 7 oktober staan zij in theater De Blauwe Kei op de Noordkade. Met deze kleurrijke circusvoorstelling combineren ze spectaculaire acrobatiek en attributen uit het dagelijks leven met een overdosis waaghalzerij. Super Sunday is om 20.15 uur te zien in de Grote Zaal.

Race Horse Company is in 2008 opgericht met het doel om een compromisloos, persoonlijk en compleet nieuw soort hedendaags circus te creëren. Het gezelschap won diverse internationale prijzen en wordt gezien als de top van het moderne Europese circus. De optredens zijn gebaseerd op chaos, humor en verrassing. Met Super Sunday stonden zij dit jaar drie weken in augustus vrijwel iedere dag op het grootste kunstfestival ter wereld: Edinburgh Fringe.
Kaarten voor Super Sunday kosten 29.50 euro (inclusief drankje).

Juf Roos
Juf Roos en haar buurjongen Gijs komen op zondag 6 oktober naar De Blauwe Kei met hun allereerste theatershow ooit. Het oer-Hollandse kinderprogramma is te zien op RTL Telekids en het YouTube-kanaal van Juf Roos, waar haar video's miljoenen keren bekeken worden. De voorstelling Juf Roos Gaat Op Vakantie is om 13.30 uur en 16.00 uur te zien in de Grote Zaal van De Blauwe Kei. Kaartjes kosten 19.50 (inclusief drankje) euro.

Kaartjes voor beide voorstellingen zijn te reserveren via www.blauwekei.nl, telefonisch via 0413-342555 of aan de theaterkassa op werkdagen tussen 13.00 uur en 17.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant