Puntje voor Korfrakkers in duel met SPES

De Korfrakkers vecht zich naar eerste punt

Sport 238 keer gelezen

ERP - De wedstrijd tegen SPES eindigde in een 9-9 gelijkspel. Beide ploegen hadden nog geen punten gepakt deze competitie. Niets gaat vanzelf en dat is dit jaar zeker duidelijk. De arbeid is aanwezig nu mag het team zich nog zelf gaan belonen.

Het gevoel was er voorafgaand aan de wedstrijd tegen SPES. In de eerste minuut viel dan ook de 1-0 voor De Korfrakkers. Er werden mooie aanvallen gecreëerd maar de afronding was er niet. Het vertrouwen en het harde werken was er zeker wel. Het lukte de Korfrakkers niet om een gat te slaan. Aan beide kanten werden er weinig gescoord waar de rust kwam met een 3-4 achterstand. Na de rust werd het vertrouwen meegenomen. Het bleef spannend. De Korfrakkers was de betere ploeg maar dit werd niet in doelpunten zichtbaar. Met nog een paar minuten spelen keek Korfrakkers tegen een 8-9 achterstand aan. Nog één keer werden de ruggen gekromd. Één mooie actie naar binnen werd beloond met een strafworp die afgerond werd. Het smaakte deze wedstrijd naar meer, maar het eerste punt is er. Arbeid was er voldoende maar de gelijke stand bleef staan. Volgende week ziet Korfrakkers het nog ongeslagen Be Quick.